Mer Insandare

monil-i-bil.jpg

Förbjud mobilsamtal i bilen innan det händer något allvarligt.

 

Det är en fara att i bilen Sms:a och surfa eller ringa. Man tror sig ha sådana supertalanger att man kan göra det. Men tyvärr är vi bara människor. Jag förstår inte att man ska på alla andra sätt prata om säkerheten. Ett exempel, från en utfart från en motorvägsled kom en och hade då lämna företräde. Personen satt och sms:ade och såg inte bilen som kom, utan hon körde rakt ut. Hade väglaget varit så att det var snö då hade faktiskt hon blivit i ihjälkörd. För hade hon träffats vid passageraredörren hade den tryckt in, ja då vet man inte hur det hade gått. När hon upptäckte detta blev hon så chockad att hon inte kunde köra.

Det tar en sådan liten tid att köra åt sidan och stanna och prata i mobilen eller vad man ska göra. Detta är något man borde tänka själv utan några pekpinnar från myndigheterna. Det är så uppenbart att alla andra länder i Europa har detta förbud men inte vi. Vi ska ju vara uppdaterade hela dygnet om. Vi har blivit så beroende av dessa element, datorer, mobiler. GPS och allt annat i den digitala världen att vi är nästan fjättrade vid dem. Så det skulle nog vara bra att man i det avseendet inte fick ringa i bilen.

Så det är nog många med mig som tycker att detta vore befogat. Men det ska upp till högre instans än folket tycker. Byråkratin borde väl och se att detta är nödvändigt för vi är inte gjorda för att göra två saker samtidigt.

ungdom1.jpg

 

En ungdom i dag mår inte bra i Sverige år 2012.

Man undrar ibland varför ungdomar skolkar? Svaret tycker jag är enkelt. De mår helt enkelt inte bra. Samhället i Sverige är uppbyggt på att människor i gemen ska vara friska, starka och mycket intelligenta. Om nu inte människor är detta, du blir det grus i maskineriet. För psykiska sjukdomar är något man inte ser, de signalerar inte som om du har brutit ett ben t.ex. Benet läker så småningom, men oron för denna psykiska sjukdom består. Vi är väldigt dåliga att ta hand om människors oro. För i grund och botten är det så att vi behöver trygghet, i vår vardag. Många kämpar med ekonomin, med mobbning och tankar angående detta liv. Det är inte lätt för en läkare att veta riktigt hur du känner det. Du vet exakt hur du känner det, du är själv din bästa läkare. Att sedan människor runt dig inte förstår det här, det är väldigt klassiskt.

Man måste skänka en tanke till våra barn, som inte har det lätt i denna välfärdsstat. Vad kämpar man för när man kanske inte får något arbete, långt där borta när man väljer hur man ska studera. Under tiden så gör samhället inte mycket för att du ska på något sätt bli uppmärksammad. Om du går ner till en vårdcentral och säger att du inte mår bra. Vet de inte och har inte den kunskapen de borde ha att fårstå hur en ung människa fungerar när hon eller han inte mår bra. BUP är rena katastrofen, den fungerar inte överhuvudtaget. De tysta sjukdomarna borde få mer uppmärksamhet än vad de får i dag. Det är inte många journalister som vet något om denna psykiska värld.

Mår man inte bra och det inte syns på utsidan är det väldigt adekvat att man på bästa sätt kan ta hand om detta. Ungdomar lider i tysthet och vill egentligen inte tala om, om sin ångest. Det är oerhört många som lider av ångest. Då undrar man varför mår ungdomarna så dåligt. Det är absolut samhällets fel. För man prioriterar inte de unga. Man måste tidigt se varje individs förutsättningar. Skolorna har blivit något som politiker inte prioriterar. Vi måste få duktiga lärare som kan lära ut, det är det som är det viktigaste. Men hur ska man kunna lära sig något när hela huvudet är full med demoner?

plasmatv1.jpg

Utbytet av program i TV blir inte bättre i en Plasma TV.

TV-programmen har verkligen inte nått upp till några höjder. Folk köper stora tv-apparater men vad kvittar det, programmen blir inte bättre för det. De s.k. tilläggskanalerna med filmer är ju bara en massa dravel och b- filmer. Ändå är det inte billigt. Det har verkligen stagnerat i tv branschen, ingen tycks ha några bra idéer. Om något bra program dyker upp så körs det till leda. Titta man sedan på en film i dessa reklambaserade kanaler så tar ju en film hela kvällen. Till och med i ishockey ska man torteras av denna dåliga reklam. SVT borde göra en kanal med ”minnes program” där kunde de köra dessa program som hade lite underhållsvärde.

Man överhöljs av dessa dåliga amerikanska komediprogram. Den ena är värre än den andra. Varför inte göra en kanal med bara Västern- filmer? Det finns så mycket man kunde göra för sin publik. Det finns en uppsjö av debattprogram där alla skriker i munnen på varandra. Programledaren har inte en chans att på något sätt göra en rättvis bedömning. Och om det är något så fylls studion av människor som är för denna fråga, så den som har en anan uppfattningen blir bokstavligen nedtrampad. Vi matas dagligen hur tjocka vi är och i reklamen ska vi sedan gå ner 12 kilo på en månad.

Var finns de innovativa programmen. Alla så kikar de på Amerika. Ändå tycker de inte om det men ändå gör SVT en s.k. design höjning av Aktuellt. Som ser precis likadant ut om du slår över till en amerikansk kanal.  Där sitter också två programledare och tittar på varandra. Detta är vad jag kallar för hyckleri.

Man får nog ta till epitet dumburken och göra något annat konstruktivt med sitt liv. För TV i dag har faktiskt blivit blaha blaha. Programmet är inte ens värda 20 tum ens. Som sagt var blir inte programmen bättre i en bauta TV.

pengadjavul.jpg

Det är bara så att politiker skor sig så mycket de kan.

Politiker säger att de har gjort enligt reglerna och gjort inget fel. De kvittar ut miljoner på skattebetalarnas pengar och riksdagen föder alla tills de är döda. Per Nuder tjänar 16 miljoner ändå ska han ha pension från riksdagen. Inget fel begånget? Nej, men moraliskt måste det vara det. En stackars pensionär har knappast något över, medan Mona Sahlin kvitterar ut 14 miljoner i avgångsvederlag. När jag slutade på kommunen på grund av arbetsbrist fick jag 40.000. Det är en avsevärd skillnad. Men det klart att mitt jobb är ju naturligtvis inte så viktigt. Politiker har en tendens att tro att deras arbete är väldigt viktigt. Men de har inte den förmågan att se att andra arbeten är lika viktiga.

Moralen är ju under all kritik. De förstår inte att detta sticker i människors ögon och själ. Detta är ju inte bättre än vad sågverksdirektörerna gjorde så tidigt som på 30- talet. Hur kan man själv rättfärdiga detta? Man säger att man inte har resurser till något. Ändå plockar man ut så mycket man kan utav skattekakan. Och när man vanligtvis plockar från denna kaka, då menar jag alla tillägg och att de själva bestämmer hur mycket de ska ha i lön. De ska ha betalt även om de inte arbetar.

Man trodde att Sverige var bättre än alla andra länder, men se det måste man tänka om på många av de punkter som har försämrats. Vi får inte längre vara sjuka. Utan vi ska helst jobba från sängen om vi inte har några ben eller på något annat sätt tillföra staten arbete. Ska man på något sätt få ut sina pengar från försäkringskassan då tar det fem veckor. Hade det var ett privat företag hade det gått i konkurs för länge sedan.

De pengar som politiker tjänar tar de från småfolket som aldrig kommer undan med en krona. Har man slitet ett helt liv för detta land, så anpassas man till ett boende där de tar betalt för maten även om du inte är där. 3030 kronor för mat till en äldre kvinna är ju hutlöst dyrt. Så inte är det mycket bättre än ättestupan. Man får inte något över när hyran, elen och maten är betald. Tror politiker bara för man blir pensionär att man ska lägga sig ner och dö? Är det deras ideologi? De borde skämmas.

 

aldre.jpg

Äldrevården har blivit en skamfläck i Sverige.

Man ska slita och släpa ett helt liv i Sverige, när man sedan behöver hjälp, ska man då sättas på ett hem där andra människor gör profit på äldres bekostnad. Inte bara profit utan man nonchalera deras behov och utsätter dem för kränkande behandling, som att ligga i kissiga blöjor och intorkad avföring. Detta är väl något som man borde prioritera som politiker? Eller är det med deras goda minne att de bryr sig inte om våra äldre? Jag är helt övertygad om att de tänker att detta är något som inte inträffar så ofta. Man ska som människa har sin stolthet och värdighet, tills man åter ligger i jorden. Detta är inte värdigt ett land som Sverige som ska försöka att vara bäst i allt.

Men tendensen är ju så att blir du gammal och orkeslös är du inte värd mycket i ett s.k. arbetande samhälle. Då tillför du ju inte mycket till samhället utan ligger dem i last. Detta cyniska tankesätt är mycket relevant i det här sammanhanget. Våra äldre ska naturligtvis ha det bra, det är inte någon tvekan om det. Förresten har de lagt skatt hela sitt liv och pensionen tar ju det boende de bor på. Jag tog hand om mina föräldrar tills de gick bort, för mina föräldrar hade en skräck att komma på ett äldreboende.

Vi blir alla äldre om vi får leva. Då är det ju väldigt viktigt att vi på alla sätt och vis visa vår avsky för denna vanvård. Detta måste ju självklart visa sig politiskt vem av de politiska blocken som klarar av att ha en bra fungerande äldrevård. Detta måste man ha i akt när nästa gång vi väljer våra folkvalda.

Det klart att många är utslitna efter ett långt liv, kroppsligen men där finns fortfarande kvar det barnet som fanns när de föddes. Man ska inte tro bara för man blir gammal att kärleken till livet är slut. Men att man hamnar på ett kärlekslöst boende kan vara rena rama förödelsen. Det är väldigt viktigt att vi accepterar våra äldre som har gjort så mycket för oss.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

kogris.jpg

Skriv på förpackningarna vilken slaktmetod som används.

Våra matdjur ska naturligtvis ha det bra tills den dagen de går hädan. Vissa slaktmetoder görs utan bedövning eller när djuret är vid medvetande. Detta borde kunden få reda på för att ta ställning till detta. Djuren har inte en chans att påverka detta, men det har vi konsumenter. En human slaktmetod borde vara en självklarhet, men tyvärr är det inte det. Utan här finns olika varianter och religiösa slaktmetoder. Europa har inte kunnats ena om det ena eller det andra. Så det vore adekvat att få den upplysningen när vi köper kött. Det är lika viktigt som när det står att hönorna inte är burhönor.

Någon skrev att vi skulle sluta att äta kött. Det skulle inte gå, utan vi är gjorde för att äta kött. Kanske inte i den mängd vi gör i dag. Att jag också är för en ”grön dag” i veckan, det gör ingen något ont. Men bara leva på vegetariskt, är väldigt fattigt. En måltid består ju inte bara av en ”gräsmatta” utan vi äter ju med ögonen och smaken är naturligtvis en central del av detta. Krydda man så mycket försvinner den goda smaken. Jag har alltid sagt att vill man dölja sin dåliga kokkonst då kryddar man av bara den.

Kanske vi skulle ha glasväggar i slakterierna så kunde folk se vad vi egentligen äter. Men vi får inte glömma att våra djur måste behandlas humant. Det finns skräckexempel i Europa som vi faktiskt borde ta avstånd ifrån, både när det gäller transporter och slaktmetoder. Ett djur är ett levande väsen och borde få den respekt av oss människor. Även om vi tror oss vara övermäktiga djuren.

Så kan man göra något gott för dem så vore detta med synligt slaktmetod på förpackningar ett litet sätt.

__________________________________________________________________________________________

asikter.jpg

Får man inte ha sin åsikt längre, då är det rena diktaturen.

Har det gått så långt att människor får inte har sin egen åsikt längre. Fackförbunden inom LO, sparkar ut människor som har en annan åsikt när det gäller invandringen. Detta är ju naturligtvis ett brott mot yttrandefriheten. Lever man i en demokrati så måste ju alla åsikter respekteras. Men smygkommunismen har ju alltid frodats och gör så än i dag. Jag är av övertygelsen att man inte kan stoppa vad människor tänker. Det kunde man inte i det forna sovjetunionen och kan inte heller göra det i dag. Den ryske dissidenten Aleksandr Solzenitsyn sa när han kom till väst: Hur kan man vara kommunist när man har sett dessa avigsidor som jag har gjort. Man kan inte tvinga människor under demokratiska förhållanden tycka som vad myndigheterna tycker. Den retoriken håller inte för människor kan själva se hur det är.

Det är ett skrämmande perspektiv den framtid som mina barn har framför sig. Yttrandefriheten är så väldigt central i en människa. Tar man bort den tar man bort en del av dess själ. Under ett liv i detta land, har du inte mycket till frihet. Du har dessa bojor hela livet. Står du upp på pallisaderna och säger din åsikt blir du straffad. Ändå så understryks det att man har sin egen åsikt. Javisst om den överensstämmer med vad myndigheterna säger eller inte minst media.

Man måste våga kunna yttra sig när man tycker att något är fel, inte bara buga för överheten. Det börjas väldigt tidigt, i förskolan, i skolan hur barn ska tänka. Detta är ju något som hör hemma i diktaturstater, men vi har det på vår egen bakgård. Diskuterar man en sak så borde det jämt antal människor som är för eller emot. Inte som det är i dag kanske 90 % för och 10 % emot. Man blir lite förundrad att LO rekryterar s.k. ”ajjabajja” konsulter, som ska säga till vid arbetsplatsernas fikabord om någon säger något negativt om invandringen, då hotas den personen att åka hur fackföreningen! Detta är ju väldigt skrämmande. Är detta ett sådant Sverige vi vill ha?

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

etnisk.jpg

Om jag inte är etnisk svensk vad i all världen är jag då?

Jag kan inte förstå vad som har hänt med Sverige. Att vara född här som etnisk svensk har blivit ett skällsord. Om jag inte är en etnisk svensk, var är jag då? Ska man be om ursäkt att jag känner mig som en svensk. Min släkt går tillbaka långt i tiden. Har inte invandrat eller något. Man blir väldigt förvånad, hur man kan bli så upprörd över att vara etniska svenskar. Begreppet är ju inte så om man kommer från Afrika så är man ju inte med en gång en svensk. Hur än man ser det så är man en afrikan som bor i Sverige. Är detta så väldigt konstigt? Har vi ingenstans att ta vägen, vi som har bott här i så många år och vad ska vi kallas för?

Sverige blir konstigare och konstigare, det har verkligen gått för långt med allt här. Det har blivit så att vi ska anpassa oss efter invandringen inte tvärt om. Det är ju märkligt att man gör på det här viset. Varför ser man ner på etniska svenskar? Är de sämre än några andra? Men media har blivit en filial till det kommunistiska tänkandet. Det är skrämmande att se alla kommunistiska diktaturer, där ingen får säga eller yttra ett ord. Om detta är bättre tycker jag att man bosätter sig hos dessa diktaturer.

Är det något vi får göra? Det har gått så långt att man sätter ut en svensk fasadflagga och en man kommer gående och säger: Är du rasist? Detta är ju något man borde ta upp på agendan att varför ska man inte få sätta up en svensk flagga? Men i så många sammanhang så vågar ingen säga något öppet. Men annars är det andra ord som gäller. Man trodde i sin naivitet att Sverige var ett land för sina medborgare. Men tyvärr är det inte så. Många är verkligen ledsna att man inte ens får kalla sig etnisk svensk längre. Detta skepp som kallas för Sverige, seglar utan segel och skeppet har inte ens några livbåtar.

VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV

 wejryd.jpg

Ärkebiskop Anders Wejryd domedagspredikar för ett spädbarn.

 

Det är inte konstigt att kyrkan blir ifrågasatt. När en ärkebiskop domedagspredikar för ett spädbarn som prinsessan Estelle. Hur i all världen ska hon kunna förstå hans resonemang. Man tycker en sådan dag som ett dop bör man glädas över detta med föräldrarna. Ett slag på fingrarna är väl att tro att man själv är mer än andra. Kyrkan har ju ett rykte av att se ner på människor och förr i tiden s.k. kyrkotukt och man skulle göra sann bot och bättring. Jag tycker det är spektakulärt att försöka på något sätt skrämma ett barn som ska döpas. Kärleken måste väl vara det som är det viktigaste i det här sammanhanget. Inte att dome- dagspredika.

Kyrkan måste ju på något sätt förkovra sig och inte försöka göra så det blir att präster och andra är något mer än vad församlingsborna är. Ingen är perfekt inte ens en ärkebiskop. Ett barn måste ju få växa upp i frihet och ska själv få välja sin väg genom livet. Friheten i detta sammanhang är ju väldigt viktig. Det räcker ju att våra myndigheter gör allt för att begränsa vår frihet. De bojor man har från det man föds till det man dör är ju väldigt skrämmande. Det propageras för att vi har en sådan frihet, men den är väldigt begränsad.

I dag är det inte många som döper sina barn. Det är i alla fall ett steg ut i livet. Men traditionerna börjar krympa och det enda som gör svensken religiös är när det händer något alvarligt. Så kyrkan kommer säkert att bli en mindre del av människans vardag. Om man tittar sig runt i världen så är kyrkan det människor tyr sig till. Men inte i Sverige. Där har kyrkan misslyckats kapitalt och sån här domedagspredikan av en ärkebiskop gör ju inte det bättre.

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

barnhemsbarn.jpg

Tillräckligt vanvårdad?

Nu ska en nämnd bestämma graden av vanvård hos oss barnhemsbarn. Det är väldigt märkligt att om vi barnhemsbarn blir kränkta så ska vi eventuellt få 250 000 kronor.

Om man blir kränkt som de avvisade egyptierna blev, då får de 3 miljoner kronor. Alla som fick amnesti från utlandet, 50 000 bara på ett bräde, är inte det värt mer än vad vi eventuellt ska få? Det är bara så att vi inte egentligen är värda något.

Hur ska en nämnd kunna förstå att myndigheterna förstörde ett helt liv. Att aldrig ha kunnat på något sätt njuta av vad livet hade att ge oss barn. Varför har inte detta kommit upp till agendan förrän nu?

Vanvård, det var ju myndigheterna som skulle vårda oss, men vilken vård blev det? Dessa ofantliga kränkningar på barnhemmet.

Att tro att man hade gjort något fruktansvärt, annars tog väl inte myndigheterna en. I min situation fick jag reda på det efter två år att jag inte hade gjort min mamma illa. Ett barn på sex år, släpad, bortförd och blev placerad på ett barnhem, där alla var fientligt inställda till barn. Där de hade en uppfattning att det var barnets fel.

Det har aldrig funnits en tanke om oss under så många år. Sedan ska det sitta en man och utreda vad vi eventuellt ska få i ersättning. Hur i all världen ska han tro att dessa pengar ersätter ett helt liv. Det handikapp bara jag fick när jag var tolv år, för detta traumatiska som hände. Det är naturligtvis inte rätt. Myndigheterna tog ifrån oss våra liv. Så ett liv är värt 250 000 kronor?

Socialdemokraterna är skyldiga till det här. De har inte sagt ett ord om ersättning under alla år.

När andra barn lekte kunde inte jag vara med för att visa at man hade panikångest på den tiden, då hade de trott att man hade varit tokig. Därför sprang man och gömde sig. Läkarna sa alltid, det är bara nerverna.

Efter så många år har inte ärren läkt i hjärtat och kommer aldrig att läka. Så nämnden ska besluta efter ett manus från oss barnhemsbarn om vi vanvårdades tillräckligt.

Är inte detta väldigt cyniskt. Hur du än försöker kan du inte förstå denna djävulska behandling av oss barn.

 

ETT ÖPPET BREV TILL BO FRANK KOMMUNALRÅD (M) VÄXJÖ

Hej Bo Frank,

Jag såg dig i Tv från sommarstugan när du uttryckte dig: Jag är nöjd. Det var angående flyktingarna som kommer till vår stad. Ja, du är nöjd, men är resten av Växjöborna det?
Det har ju gått alldeles för långt med att fylla varenda stad och samhälle med dessa flyktingar. Tycker du att detta är bra för Växjö? Jag kom hem efter ha varit i sommarstugan hela sommaren. Jag var väl hemma kanske tre, fyra dar. Inte en svensk såg jag när jag var hemma, jag bor i Araby på Ulriksbergspromenaden 74A. Att man ska känna att man är en främling i sitt eget land, är ju verkligen skrämmande. Du bor ju inte här i Araby eller på Nydala.
Min fru bor på Nydala, blev slängd där nät vi skildes åt. Det fanns inget annat, jo pyttsan.

Jag har varit dansbandsmusiker på 60 70- talet och är uppväxt på söder i Växjö.
Jag träffade min fru uppe i Lappland och hon flyttade ner hit. Fick ett tillfälligt jobb i Lammhult, och fick från sos en visp en kastrull och hon fick låna ett bord och två stolar på ett äldreboende. En madrass också. Detta var allt vad hon fick. Vad får dem i dag? 30.000 när de anländer och de får mycket mer om dagen från sos än vad en vanlig medborgare får av försörjningsstödet. Hon har inte fått några tv- apparater möbler och överhuvudtaget något. Medan de bär upp det ena efter det andra och då är detta splitter nytt. Vår barnvagn vi köpte var en begagnad, deras kostar mer än 4000 kronor. Varför?
Unga människor har alla körkort och en nyare bil. Jag kör bara med en begagnad. Hur kan dem köpa nya bilar? Ponera de är ju flyktingar?

Jag har fyra barn och två av dem skulle gå från Nydalavägen hit till Ulriksberg, inte en så lång sträcka. Då kom det fram en tokig arab och började att misshandla dem. Hade inte min son kommit och tog hand om honom, han är ganska så stor. Ändå blev han misshandlad av araber när han var tolv år. Han går alltid nu omkring med ett basebollträ. Jag tittade på programmet från Landsbro och där var det bara en äldre man som vågade säga sin mening. Reportern sa: De har bara 71 kronor om dagen. Medan den äldre man sa: Visst, jag har inte mer. Vem ska föda dem? De som verkligen är flyktingar kommer inte hit, jag såg att en tog upp en stor bunt med euro- sedlar.
Här är ju faktiskt allt i ett nötskal. Varför i hela världen ska vi betala för dessa människor. Om jag hade drabbats och varit i samma situation, de hade inte gett mig ett rött öre.

Massmedia försöker att på nästan nazistiskt sätt propagera för dessa flyktingar. Men folk förstår ju detta och har en helt annan uppfattning när man pratar med dem privat.
Inte tala om vad ungdomarna säger. Myndigheterna hjälper flyktingar får jobb och körkort. Medan den svenska ungdomen inte får det. Tror du inte att folk vill ha de jobben t.ex. att köra bussarna? Då för de hjälp med körkortet och sedan får de jobbet. Det är absolut inte rättvist.
Det klart att det ska vara en folkomröstning om massinvandringen. Det här ska vara en demokrati, just det när det passar jag.

Vad har jag fått som barnhemsbarn när de tog mig när jag var sex år och satte mig på uppsamlingshemmet uppe på norr. Så kränkta som vi blev, gjorde vi något opassande så fick vi stå i klänningar och diska. Du kan läsa min bok när den kommer ut
Myndigheterna förstörde hela mitt liv. Jag utvecklade panikångest som har handikappat hela mitt liv. Tänk att ha tre anfall om dagen i 50 år. Jag har dött 50.000 gånger.
Så jag vet hur det är att lida. Men många av dess flyktingar, är de som har pengar och kan ta sig hit. Jag hade inte kunnat det. På grund av min panikångest kan jag inte åka kollektivt, men något bidrag till bil har jag aldrig fått. Utan det blir lite skrotbilar som jag får köra omkring i, medan de åker i nya bilar. Tror du inte det sticker i ögonen?

Du är nöjd. Ja, det kan du vara, när du skor dig inom politiken, sådana avtal som ni har.
Du bor inte i utsatta områden. Det är lätt för dig att slå dig för bröstet.
Nej, ni skulle skämmas att förstöra en så fin stad som Växjö. Mina flickor kan inte gå ut och rasta hunden på kvällarna. Utan de tar bilen och rasta dem i Bokhultet. Är det en sådan stad du vill ha. Du har ju sålt din själ och Växjöbornas själar också.

Jag gömmer mig inte bakom några andra namn utan jag skriver mitt eget.
Jag tror att du får äta upp det en gång i framtiden.

Med hälsningar

Bo Grapenskog
Ulriksbegspromenaden 74 A
35247 Växjö
080-3858314

Barnhemsbarn47@hotmail.se

 

 


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)